Bloggen

Bloggen

Bergsåker

StallbloggenPosted by CM 2017-02-28 21:01
Bergsåker 1/3

En spännande dag imorgon då känslan är att vi har hittat vad som orsakat alla bleka insatser på slutet av hästarna. Hästarna känns allmänt uppåt överlag men det är först efter loppen imorgon som vi får ett riktigt kvitto på om vi är på rätt väg igen!

Golden Sid - Har äntligen fått ett fint läge och kan öppna ordentligt vilket borde ge honom en fin resa. Barfota fram om banan tillåter och får han rätt resa så är det lite platschans.

Tea Party - Bra läge och är klart gynnad av att vara med därframme direkt. Tror inte hon är gynnad av 1640 men hoppas jag har fel!

Queen Of Victory - Har det bara strulat för sen hon kom till oss. Har kapacitet som räcker och från ett fint läge så är hon vår bästa chans för dagen. Har kapacitet som räcker långt i klassen.

//Chrille

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post432

Umeå och Östersund

StallbloggenPosted by CM 2017-02-11 16:10
Umåker 12/2

Queen Of Victory - Känns bara fin i jobben och skall inte ha tappat något på sin halsinfektion. Är dock väldigt osäker i volten och det är nog 50/50 på att vi kommer iväg felfritt. Men gör vi det så är hon att räkna med!

Golden Sid - Gör det bra varje gång utan att ha det rätta flytet. Gillar isen och med lite så strider vi om en plats bland dem 3.

Risåelden - Är inne i en tung träningsperiod och har knappast någon toppform. Startar för att få lite fart i benen och vi ligger lågt på förhand.


Östersund 13/2

Ros Svarten - Allt väl i jobben även om han kanske inte har absolut toppform. Klart gynnad av att slippa isbrodden och läget är perfekt. En bra chans på förhand.

Rectifier - Var sjuk senast så den starten kan vi glömma. Mycket fin i jobben och jag tror på en bra insats av honom. En bra chans även här.


//Chrille

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post431

Mot nya mål!

StallbloggenPosted by CM 2017-01-03 20:57
Hej och god fortsättning på det nya året!

Inte ofta man sitter framför datorn klockan 8 en måndag men vädergudarna vill tydligen att vi ska göra det. 1cm nysnö på ren blankis gör det totalt omöjligt och direkt livsfarligt att köra häst.
Hoppas verkligen att det blir ändring på vädret inom kort...

2017 är ett år som vi verkligen har sett framemot, det känns lite som nu eller aldrig!
Är grymt nöjd över hästarna som står i boxarna och även om hästantalet är mindre så är känslan att vi aldrig har börjat ett år med bättre förutsättningar än detta året.

Nesvik Oda - En talangfull dam med en grym härstamning. Är kvick i benen och har ett fint lynne. Laddas för start innan sommaren.

Edge Of Love - Har ett underbart driv i steget och är den av våra 2 åringar som är längst kommen. Har jobbat 25/1600m på ett bra sätt och vi siktar på start i vår.

Wikipedia - En riktig tanks som troligtvis kommer behöva lite tid att växa i kostymen. Men den som väntar på något gott!

Jasmin Zon - Gör allting rätt i jobben och det känns som att det kan bli en nyttig och tidig tjej.

Garbo Boko - Hade höga tankar om denna tjejen men hon har haft stora problem med luftvägarna och är nu opererad. Håller tummarna för att det lossnar för henne snart.

Ängsjärven - Bildskön som få. Stor kille som har behövt mycket träning. Vi laddar för debut när isen försvinner och jag tror mycket på honom inför detta året.

Tea Party - Lossnade ordentligt för henne i höst och nu känns det som att hon verkligen förstår vad tävling är. Hon har mycket ogjort på tävlingsbanan.

Staro Jahre - Vi väntar och väntar på denna killen. Fick några komplikationer vid sin kastration i höstas men är nära start igen nu.

Rectifier - Vår ena rikshäst. Väldigt pappalik och verkar ha en härlig inställning. Debuterar inom kort och jag är grymt spänd på att se hur långt han kan gå.

Queen Of Victory - Vår andra rikshäst. Har haft lite otur med några småskavanker sen hon kom till oss. Om min känsla stämmer gällande henne så får hon ett riktigt fint år.

Ros Svarten - Snygg, stark och snabb. Har redan visat en del av sin kapacitet och det är lika kul varje gång att sitta bakom honom!

Risåelden - Imponerade i våras men sprang på sig lite för snabba pengar. Har haft all otur i världen i höst och är just nu inne i en träningsperiod. Har alldeles för lite pengar på sig för sin kapacitet.

Priamo Caf - En underbar kille som älskar livet som tävlingshäst. Kommer få ett lika fint år igen som förra året.

Don Brodde - En käck liten häst som verkar gilla lite längre distanser. Blir intressant att följa honom.

Hirvonen - Gör alltid sitt i loppen och vi hoppas att han skall hitta en växel till som valack.

Golden Sid - En underbar individ som kommer tjäna fina pengar i snabbloppen.

Dale Oda - Har snabbheten i benen men vi har inte hittat nyckeln till henne ännu. Får se om vi lyckas.

Ekke Ålj - Har varit borta länge från ovalen men skall få en sista chans. Är några månader bort innan han kan vara startklar.

Guldhagens Kevin - En snygg liten kille som rör sig väldigt fint. Premielopp är hans mål i år.

Fernando Zon - Nöter på i loppen utan att riktigt räcka till.

Nu kör vi!!!

//Chrille

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post430

Umåker 25/12

StallbloggenPosted by CM 2016-12-22 20:13
Umåker 25/12

Ros Svarten - Har gjort allting rätt hittills och övertygat vid segrarna. Allting känns fortsatt fint och även om motståndet är tuffare så har jag en god tro på honom. Skall med på V75 lappen.

Tea Party - Vann enkelt senast efter en fin resa. Känns som att hon har hittat den växeln vi letat efter. Behöver lite hjälp längs vägen men i ett öppet lopp så kan hon vara värd ett streck vid gardering.

Don Brodde - Gör debut för oss. En käck lite kille som verkar gilla isbanan. Svårt att sätta in honom i sällskapet. Platschans.

Dale Oda - Har börjat hitta stilen och trivs med kort distans. Tuffaste loppet hittills för henne.

Priamo Caf kommer tyvärr att strykas.

Ha en underbar Jul!

//Chrille

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post429

Lite av varje...

StallbloggenPosted by CM 2016-12-01 19:53
Hej!

Idag gick startskottet för Rikstravet SHL och har du inte köpt din andel ännu så är mitt råd att göra det nu!
Är grymt nöjd över Rectifier och Mrs X som skall försvara Stall Skellefteås färger.
Siktet är inställt på att debutera båda 2 i december.

Nu på Lördag är stallet Matchvärd när Skellefteå AIK tar emot Karlskrona. Vi var matchvärd även förra våren vilket var väldigt uppskattat av hästägarna som var med så det känns kul att köra en repris nu igen. God mat och dryck kombinerat med massa travsnack och hockey är ett perfekt lördagsnöje!

Ängsjärven och Staro Jahre är båda två just nu inne i en tuff träningsperiod. Ängsjärven kommer att få träna på hela vintern och siktet är inställt på att debutera honom när isen försvinner i vår.
Staro Jahre har fått ett helt nytt rörelsemönster sen han blev valack och kommer behöva lite mer tid innan han är redo för start igen.

2-åringarna, Edge, Wikipedia, Nesvik och Jasmin tränar alla på fint och det är snart dags att börja plocka ner dem i tider. Den som visar framfötterna mest just nu av dem är Edge Of Love och känslan är att hon kommer debutera först av dem.

Umåker 2/12

Garbo Boko - Har varit en besvikelse i sina två sista starter. Kommer få starta på lite kontinuerligt framöver och hoppas att hon skall visa vilken fin häst hon är.

Golden Sid - Trivdes inte alls på underlaget senast. Allt väl i jobben. Kommer smygas med och köras på chans då han startar på tisdag igen med bättre chans.

Proud Victory Rose - Gjorde en godkänd debut och känns piggare efter den starten. Svårt läge för honom då han är lite ovan i voltstart. Dyker upp därframme med lite klaff.

Dale Oda - Mycket positiv senast som tvåa. Ser ut som att vi kan komma till ledningen här vilket jag tror gynnar henne. Gör hon om samma prestation igen så har vi platschans.


Boden 6/12

Risåelden - Har en helt missvisande rad. Har aldrig känts bättre i jobben än vad han gör och jag hoppas verkligen han får lite utdelning nu. Bra chans om det klaffar lite längs vägen.

Tea Party - Satt fast med krafter kvar på V75 senast. Fortsatt pigg i jobben och fick ett bra läge. Räknas.

Golden Sid - Har en mycket fin uppgift på pappret här. Mer info om honom efter starten imorgon.

Mvh, CHrille

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post428

Umåker 22/11

StallbloggenPosted by CM 2016-11-21 20:40
Umåker 22/11

Priamo Caf - Varit lysande fin i 3 raka. Vann med krafter kvar senast från ledningen. Första starten med brodd på länge nu och missgynnas av en kladdig bana. Finns några frågetecken men tycker ändå han skall räknas tidigt.

Staro Jahre - Fick inget fäste senast och behövde loppet. Bra läge nu och kommer göra en bättre insats än senast. Är dock missgynnad om det blir kladdigt så vi ligger lite ågt på förhand.

Dale Oda - Ett litet fall framåt senast då hon travade bättre. Men måste ändå visa mer innan vi kan tro på henne.

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post427

Boden 16/11

StallbloggenPosted by CM 2016-11-16 22:02
Boden

Proud Victory Rose - Gjorde en klart godkänd debut efter ett tags frånvaro. Känns piggare efter starten och jag tycker han är värd ett streck om man garderar.

Risåelden - Har troligtvis hoppat bort 2 segrar i rad. Allt känns som vanligt hemma och även om det är lång distans så ska han räknas tidigt.

Garbo Boko - Var oförklarligt blek senast. Trivs kanske bäst när hon sitter därframme direkt och det ser ut som det är läge för det. Platschans.

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post426

Umåker 14/11

StallbloggenPosted by CM 2016-11-13 19:52
Umåker

Golden Sid - Gick ett bra lopp i spåren senast och kändes fin. Allt väl efteråt och trivs normalt bäst över kort distans. Med lite klaff på loppet så tror jag han kan vara med i striden.

Dale Oda - Fick ett omöjligt lopp senast. Måste visa att hon fungerar i loppen fullt innan vi kan börja tro på henne.

  • Comments(0)//guestbook.stallmansson.se/#post425
Next »